IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Den økologiske bager

Den økologiske bager

Det er ikke svært, det tager bare tid: Man tager en håndfuld mel og rører det ud i en sjat vand til en tynd fordej. Fordejen omrystes jævnligt og tilsættes mere vand og mel, indtil den er syrlig og eksplosiv. Mere mel røres i til en dej. Salt tilsættes for smag. Dejen hæver og hæver. Time efter time. Til dobbelt størrelse mindst. Dejen bages til et saftigt og let brød med fugtig krumme og sprød skorpe og en forunderlig smag, udviklet over lang tid

Sammen med den dygtige bager Nicolai Halken Skytte udgiver
den dansk bagerikæde, emmerys, nu en række af deres bedste opskrifter på økologiske gourmentbrød og ditto -kager.

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
Ikke på lager
248 sider
Udg. dato:
07. nov. 2013

ISBN:
9788711354193
Forlag: Lindhardt & Ringhof
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms