IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery

Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I “Det gode brød” viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske bageri, Tartine Bakery.

“Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,
jeg nogensinde har smagt.” – Claus Meyer

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
På lager
304 sider
Udg. dato:
25. feb. 2016

ISBN:
9788711516386
Forlag: Lindhardt & Ringhof
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms