IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Dressur med Kyra

Dressur med Kyra

”Det, hest og rytter udfører, skal ikke bare se let ud – det skal helst også være let at udføre for begge parter, for på den måde trives hest og rytter bedst.”

Det er mottoet for denne bog, som henvender sig til alle ryttere, der kan det grundlæggende, men som gerne vil forbedre deres ridning.

Her viser Kyra Kyrklund og Jytte Lemkow på en letforståelig måde, hvordan man lærer den vigtige grundridning samt alle øvelser op til Grand Prix. Teksten understøttes af instruktive fotos og tegninger.

Den nye udgave af Dressur med Kyra er blevet opdateret og udvidet med et kapitel om dressurbedømmelse og kapitler om Kyras heste og trænere gennem årene, ligesom det meste af billedmaterialet er nyt.

Kyra Kyrklund er en af verdens bedste dressurryttere. Hun er født i Finland og er uddannet i Finland, Sverige og Tyskland. Hun har med stor succes konkurreret op til VM- og OL-niveau og gør det stadig. For nogle år siden bosatte hun sig i England sammen med sin mand, hvor hun træner flere internationale dressurryttere.

Danske Jytte Lemkow, som oprindeligt er uddannet reklametegner, har en mangeårig erfaring som både national og international dressurdommer. I dag fungerer hun som hestesportsskribent og fotograf.

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
På lager
192 sider
Udg. dato:
08. okt. 2008

ISBN:
9788711314623
Forlag: Lindhardt & Ringhof
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms