IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar

Efter min bedste overbevisning - Om iværksætteri, ledelse og samfundsansvar

I denne erindringsbog fortæller Nils Foss om sit karriereforløb, fra han bliver født ind i en familie af fremtrædende ingeniører, til han stifter familievirksomheden FOSS A/S og selv bliver adm. direktør for koncernen F.L. Smidth i 1969. Efter syv år i F.L. Smidth vender han tilbage som direktør for FOSS.

I fokus for erindringerne er, hvad Nils Foss selv har fået med fra tidligere generationer, og hvilke krav der stilles til en leder – ifølge Foss er det ikke nødvendigvis de mest intelligente mennesker, der er de bedste ledere; det er derimod dem, der er gode til at lytte, analysere og tage beslutninger – i god kontakt med deres medarbejdere. Endelig lægger han vægt på betydningen af de mange små og store familiedrevne virksomheder, hvis vækst og innovation Danmark skal leve af i fremtiden.

I bogen fortæller Nils Foss om de seks hovedregler, han selv har anvendt i sin tilgang til ledelsesarbejdet: Rettidig omhu, Et ord er et ord, Management by walking, Spørg og lyt til svaret, Arbejdsglæde samt Uddelegering.

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
På lager
192 sider
Udg. dato:
03. okt. 2014

ISBN:
9788711336984
Forlag: Lindhardt & Ringhof
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Spar 170.00 kr. før 249.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 136.00 kr. før 199.96 kr.
Prisen er ekskl. moms