IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Hvis der skulle komme et menneske forbi

Hvis der skulle komme et menneske forbi

En stærk roman om den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Om vold. Om white trash. Om at blive voksen for tidligt. Om alt det, der sker, når håbet forsvinder.

"Hvis der skulle komme et menneske forbi" følger en families forfald på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin dominerende storebror, der styrer familien med hård hånd. Moderen er deprimeret og spilder dagene foran computeren med internetkasino. Børneflokken er overladt til sig selv. Hovedpersonen, den 13-årige Tue, klarer sig igennem på må og få, lidt småkriminalitet, lidt løgne i skolen.

Thomas Korsgaards debutroman er en vred og ærlig fortælling om udkantsdanmark. Det er samtidig et opmærksomt portræt af en familie i økonomisk krise og især af drengen Tues følelser og handlinger - skrevet med både følsomhed og mørk humor.

Læs mere >

< Læs mindre

Softcover med flapper
På lager
318 sider
Udg. dato:
02. feb. 2017

ISBN:
9788711453384
Forlag: Lindhardt & Ringhof
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Min ambition er især – i hvert fald med denne her bog – at fortælle om den magtesløshed og de ydmygelser, vi som mennesker kan påføre hinanden.

Læs interviewet på forlagsliv.dk

Læs mere >

< Læs mindre