IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
RØG - alt om maden, smagen og metoderne

RØG - alt om maden, smagen og metoderne

RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
På lager
192 sider
Udg. dato:
09 jun 2016

ISBN:
9788711557495
Forlag: Lindhard & Ringhof
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms