IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Svampekogebogen

Svampekogebogen

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten “Café des Spores” i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

Læs mere >

< Læs mindre

Softcover
På lager
288 sider
Udg. dato:
28 dec 2015

ISBN:
9788711504475
Forlag: Lindhard & Ringhof
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms