Spis, bed, elsk - en kvindes søgen efter det hele i Italien, Indien og Indonesien

Vejl. pris:
149,95
Inkl. moms

EN BLANDING AF SHIRLEY MACLAINES “CAMINO” OG HELEN FIELDINGS “BRIDGET JONES”

Spis, bed, elsk er til alle, der prøver at få livets ender og kanter til at mødes, som står med håret i postkassen og tænker: Er det det, livets går ud på? Til dem, der drømmer om at kunne nyde hverdagen lidt mere, give sig lidt mere hen og finde en nogenlunde balance og lidt ro i hovedet.

Det var sådan Elizabeth Gilbert havde det. En veluddannet kvinde med et godt job, en dejlig mand, et par unger i planerne og så ellers en rungende mavefornemmelse, der sagde, det ikek var nok. Efter en skilsmisse, en hurtig, lettere mislykket, affære og en dyb, dyb indånding beslutter hun sig for at søge efter glæde, hengivenhed og blanace. Og den bedste måde at gøre det på? Ved at besøge tre steder iverden, som nu en gang er kendt for at fremeleke de sider af tilværelsen. Derfor rejser hun til først til Italien for at opleve glæde (inkl. madglæde), til Indien for at lære om hengivnehed og bønnens verden og til sidst til Indonesien for at finde ro og balance i livet.

Spis, bed, elsk er en dagbog fra det år, rejsen varede, skrevet med vid, brod og humor.

Elizabeth Gilbert er en populær journlist og skriver bl.a. for magasinet GQ. Hun har tidligere udgivet The American Man, som var nomineret til en National Book Award.