IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.lindhardtogringhof.dk
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Webers burger

Webers burger

En burger er ikke bare en burger. Når du tilbereder den på grillen, får du en ganske særlig smag frem i kødet, og med sprød salat, en bolle med den helt rigtige krumme, aromatiske dressinger og måske en perfekt smeltet skive ost, kommer du næsten ikke nærmere himlen.

Webers kok Jamie Purviance har udviklet nye opskrifter på burgerboller, så du kan bage dine boller, præcis som du bedst kan lide dem. Derudover får du tips til burgere med både lam, svin, fjerkræ, fisk og skaldyr, grøntsagsbøffer – og selvfølgelig oksekød.

Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Du finder også et tilbehørsafsnit med masser af marinader og sauce, der sætter prikken over i’et.--AND--lt;br>

Læs mere >

< Læs mindre

Softcover
Ikke på lager
144 sider
Udg. dato:
21 mar 2014

ISBN:
9788711359501
Forlag: Lindhard & Ringhof
Denne udgave er ikke længere til salg