Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madl...
Vælg underkategori
Vælg forfatter
Vælg format
Vælg pris
Vælg pris
JUICE FOR BEGYNDERE er til alle, der gerne vil i gang med at juice. Men, der er også masser af ny inspiration at hente for dem, der allerede er i gang og som bare elsker ...
120 opskrifter på italiensk mad, når det er aller bedst. Fra kokkene bag den legendariske River Cafe-restaurant i London,der fostrede kokke som bl.a. Jamie Oliver og Hugh...
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet ...
Jamie Oliver elsker Italien og italiensk mad. For at skrive denne bog har han gennemrejst landet for at lokke opskrifter og tips ud af nonna’erne (bedstemødrene), som er ...
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på r...
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd ...
HEIBERGS IS er en solid grundbog, hvor du lærer alt om, hvordan du selv laver den lækreste is. Morten Heiberg angriber genren fra alle tænkelige vinkler. Han fortæller di...
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst. De 120 opskrifter er de bedste og mest populære fra Webers store samling af opskrifter. Alle opsk...
Den dygtige kok Mikkel Karstad giver os 70 af sine bedste grønne opskrifter. Hver grøntsag bliver kærligt behandlet i tekst og billeder, og der er masser af ny inspiratio...
I denne bog får du over 50 skønne opskrifter op dejlige forfriskende juicer, blends og bowls. Opskrifterne er helt uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Snup en juice ...
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og o...