IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
Er du forfatter? LOR

Er du vores nye forfatter?

Hvis du har en idé til en udgivelse eller et manuskript, som du ønsker at få udgivet, er du velkommen til at indsende det til forlaget, som efterfølgende vil vurdere materialet i den relevante redaktion.

Lindhardt og Ringhof modtager mange manuskripter om ugen, og for at lette ekspeditionen og læsningen af det indsendte materiale skal du derfor være særligt opmærksom på følgende:

Manuskriptet registreres ved modtagelse, og du vil herefter modtage en kvittering. Du skal regne med, at det kan tage op til 3 måneder, før du får endeligt svar. 

Vi foretrækker at modtage manuskripterne elektronisk, men du kan også sende det til forlaget pr. post. Vær opmærksom på, at vi ikke sender manuskripter retur, og at vi på grund af mængden af indkomne manuskripter desværre ikke har mulighed for at give uddybende kritik, når vi sender et afslag. Vedlæg en kort synopsis samt enkelte, relevante oplysninger om dig selv. Husk altid at opgive dit navn, din adresse og også gerne telefonnr. eller e-mail-adresse. I henhold til persondataloven skal du også være opmærksom på, at du, idet du indsender dit manuskript og dine oplysninger om adresse mv., giver dit samtykke til at disse må registreres og være tilgængelige for den relevante redaktion. Vi gemmer disse oplysninger og dit manuskript i 1 (et) år fra indsendelsesdatoen.

Læs mere >

< Læs mindre

Send dit manuskript som vedhæftet fil til:

manus@lindhardtogringhof.dk

eller som post til

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S
Att.: Manuskripter
Vognmagergade 11
1148 København K

 

Læs mere >

< Læs mindre