IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
Bøger under juletræet

Bøger er de bedste gaver


Hvad skal jeg ønske mig i år? Hvad er den bedste julegave? Vi har udvalgt nogle af årets bedste bøger til inspiration til ønskelister og gavelister. 

Topkrimier fra Danmark og udland, fantastiske romaner, selvbiografiske fortællinger, noget om verden og en lille bog om hele universet.

Giv en bog i gave – så er julefreden sikret.

Glædelig jul.

Læs mere >

< Læs mindre

Fem fantastiske krimier under juletræet

Læs mere >

< Læs mindre

Djævelen i hullet

Leif Davidsen er tilbage i topform med højaktuel spændingsroman om de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland, om forræderi og loyalitet og en families opløsning og genforening. Davidsen trækker som tidligere på sin enorme viden om russiske forhold fra sin tid som DR´s korrespondent i Moskva og fra sine utallige rejser i regionen, og denne gang kombineret med sin opvækst i den lille nordfynske by, Bogense.
299,95kr.

Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre

Dybet

Netop udråbt til danskernes yndlingsforfatter 2016 (Martha-prisen) er Michael Katz Krefeld aktuel med efterårets mest nervepirrende krimi. Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin gamle båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe og - efter en personlig tragedie - har gjort det til sit speciale at finde forsvundne personer. Ravn-serien udkommer i 20 lande.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Den blå digters kone

Bog nr. 2 i serien om Nora Sand, den kickboksende, danske journalist, der bor i sin lille lejlighed midt i London, skriver for den danske avis Globalt og bliver involveret i en uhyggelig efterforskning. Journalist Lone Theils debuterede som forfatter i foråret 2015 med krimien Pigerne fra Englandsbåden, der ligesom Den blå digters kone er inspireret af virkelige begivenheder. Bogen er solgt til udgivelse i 14 lande.

249,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Den niende grav

Svenske Stefan Ahnhem har de seneste 20 år skrevet manuskripter til en lang række film og tv-serier, bl.a. manuskripterne til serierne om Wallander. Den niende grav er andet bind i Ahnhems serie om efterforskeren Fabian Risk og trækker tråde fra Sverige til Danmark, da en kendt dansk tv-journalists hustru fundet brutalt myrdet i sit hjem nord for København. Dunja Hougaard fra Københavns Politis Drabsafdeling leder udforskningen, som fører hende over sundet til Sverige.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Kemikeren

Voksen-thriller fra den storsælgende forfatter Stephenie Meyer, kvinden bag Twilight-sagaen. En medrivende spændingsroman om en eksagent, der er på flugt fra sine tidligere arbejdsgivere, da hun bliver nødsaget til at tage en sidste sag for at rense sit navn og redde sit liv. Meyer har fans over hele verden, der venter i spænding på Kemikeren.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

5 fantastiske romaner under juletræet

Læs mere >

< Læs mindre

De døde og de levende

Benn Q Holms roman om krig og kærlighed, om skyld, forræderi og begær. De levende og de døde følger en gruppe modstandsfolk i København 1943-50. Deres hemmeligheder, løgne og drømme. Stilheden efter kampen, den svære fred, hvor "Herbert", lederen af modstandsgruppen, driver rundt i efterkrigstidens København, på jagt efter eventyr der kan matche spændingen fra sabotageaktionerne.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

HAABET

Mich Vraa´s HAABET er en grum beretning fra en tid, da Danmark skabte ny velstand på slavernes arbejde i de vestindiske sukkerplantager. Et kapitel i rigets historie som i mange år blev fejet ind under gulvtæppet, er her blevet til en fortælling om kynisk udnyttelse og ufattelig ondskab, men også om kærlighed og overlevelse under umulige vilkår.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Folkets skønhed

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag - også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til hovedstaden for at skabe sig en ny og bedre fremtid. Men Langeland flytter med på godt og ondt. Folkets Skønhed er Merete Pryds Helles slægtskrønike baseret på hendes egen familiehistorie.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Byen brænder

New York City, 1976. Byen forbereder sig på nytårsaften. Da klokken nærmer sig midnat, bliver en ung kvinde skudt i Central Park. Opklaringen af skudepisoden påvirker en gruppe menneskers liv og fletter deres skæbner sammen. Da den legendariske strømafbrydelse et halvt år senere den 13. juli 1977 mørklægger New York og kaster byen ud i halvandet døgns kaos, forandres deres liv uigenkaldeligt. Byen brænder er en storslået roman om kærlighed, forræderi og tilgivelse. Om kunst, sandhed og rock’n’roll - og om hvad mennesker har brug for hos hinanden for at overleve.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Hjemfærd

Yaa Gyasi debuterer med en gribende fortælling om slaveriets konsekvenser i løbet af 300 år, over tre kontinenter og syv generationer. De to halvsøstre Effia og Esi vokser op i 1700-tallets Ghana uden at kende hinanden. Effia bliver giftet bort til en britisk kolonisator og lever et ubekymret liv på Cape Coast Castle, kan sende sine børn til udlandet for at få en uddannelse, så de kan vende tilbage og arbejde for det engelske imperium på Guldkysten. En medrivende roman om race, arv, kærlighed og tid.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

5 vigtige bøger under juletræet

Læs mere >

< Læs mindre

Glansbilleder

Glansbilleder er Geeti Amiris personlige beretning om en opvækst som flygtning i Danmark. Om kultursammenstød og kampen for at vinde retten til eget liv. Om frihedsberøvelse, vold og tvangsfjernelse. Om flugten fra Afghanistan og ankomsten til Danmark. Om at finde sine rødder og lære af sine fejltagelser og tro på at det gode sejrer – trods alt.

249,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Før jeg forsvinder

En gribende erindringsbog fra en døende. Paul Kalanithi var 36 år og på nippet til at afslutte ti års uddannelse som neurokirurg, da han fik konstateret lungecancer i stadie 4. Den ene dag var han en læge, der behandlede de døende, den næste var han patient og kæmpede for sit liv. Bogen er et dybt bevægende indblik i en ung neurokirurg, som prøver at finde svar på spørgsmålet: Hvad gør livet værd at leve, når døden pludselig banker på?

269,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Sort Flag

Pulitzerprisvinder 2016: bedste nonfiction bog
SORT FLAG er historien om, hvordan IS blev skabt, fortalt gennem nøglepersoner og -begivenheder. Ved at trække på højtstående efterretningskilder fra hele verden væver Joby Warrick gribende detaljer fra konkrete operationer sammen og fortæller den fantastiske og ultimative historie om vore dages største ekstremistiske trussel.

299,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

En lille bog om universet

I EN LILLE BOG OM UNIVERSET giver Anja C. Andersen i kort form et overblik over himmelrummet fra Solsystemet og ud til de fjerneste galakser og over universets udvikling fra Big Bang frem til i dag. Undervejs forklarer hun en række fænomener fra meteoritter til mørk energi og tyngdebølger.

199,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Min europæiske familie i de sidste 54.000 år

Vinder af Augustpriset (Årets bedste fagbog) i Sverige i 2015
Den fascinerende historie om menneskets indtog i Europa. Mange slægtsforskere har held med at kortlægge deres forfædre ni eller ti generationer tilbage. Svenske Karin Bojs har med ny dna-teknik bedrevet dybdegående slægtsforskning og gennem dna-analyser fået mere at vide om sine bånd til fortidens mennesker.

349,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

Årets kogebøger under juletræet

Læs mere >

< Læs mindre

GONE FISHING

Årets smukkeste kogebog. Kokken Mikkel Karstad giver dig en oplevelse for alle sanser, når han inviterer dig indenfor i sin æstetiske verden af mad og råvarer. Denne gang tager han sine læsere med på fisketur og giver os opskrifter på tilberedning af en række fisk og skaldyr fra havet omkring Danmark.

349,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

MEYERS SALATER ÅRET RUNDT

100 helt nye opskrifter på grønne salater, fyldige måltidssalater og salater inspireret af asiatiske, mellemøstlige og middelhavets køkkener. Salaterne tager udgangspunkt i de råvarer, hver sæson har at byde på, og kan laves af alle. Undervejs kan du lære at piske perfekt emulgerede dressinger, koge knasende sprøde rodfrugtchips, sylte citroner og meget mere.

349,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

MERE AF DET GODE BRØD

Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.

349,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

NOPI

NOPI er en ny smuk kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi. Bogen indeholder mere end 120 af de mest populære opskrifter fra Ottolenghis innovative London-restaurant, NOPI. Den er skrevet i samarbejde med køkkenchefen Ramael Scully, som tilfører Ottolenghis mellemøstlige/middelhavs-retter et asiatisk tvist.

349,95kr.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre