IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Dage i Cape May

Dage i Cape May

Dage i Cape May er en erotisk og bevægende roman om ægteskab, kærlighed og seksualitet, og de konsekvenser mødet med en gruppe depraverede overklassemennesker får for det unge par Henry og Effie, der tilbringer deres bryllupsrejse i Cape May i 1957.

Historien udspiller sig over nogle uger i efteråret 1957, hvor Henry og Effie, et ungt, nygift par i starten af 20'erne, rejser fra Georgia til Cape May i New Jersey. Her skal de tilbringe deres bryllupsrejse på det forladte feriested. I virkeligheden kender de ikke hinanden særlig godt, og ingen af dem føler sig specielt komfortable ved situationen. De beslutter derfor at afkorte deres ophold. Men denne plan bliver ikke til noget, da de møder en gruppe glamourøse mennesker, der indlemmer dem i deres kreds. Clara er en smuk og vild overklassekvinde; Max er den rige playboy og Claras elsker, og Alma, Max's mystiske halvsøster, som Henry øjeblikkeligt tiltrækkes af.

Den øde ferieby og de tomme sommerhus bliver deres legeplads, og i takt med at følelserne får frit spil mellem dem, bliver legen mere og mere farlig for Henry og Effie. Den uskyld de tog afsted med er ikke længere intakt, da de vender hjem.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
300 sider
Udg. dato:
03. jun. 2019

ISBN:
9788711905685
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./23.8mm. Oversætter: Mich Vraa Original title: Cape May
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms