IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
De elskende fra Prag

De elskende fra Prag

De elskende i Prag er historien om den første store kærlighed, om mindernes og kunstens lindrende kraft, om menneskers mod og udholdenhed i svære tider.

Lenka er kunststuderende, da hun møder Josef i Prag, lige inden anden verdenskrig bryder ud. De forelsker sig og gifter sig hurtigt, men deres tilværelse sammen når knap at begynde, før de tvinges fra hinanden af krigen. Josef sætter kurs mod New York med sin familie og vil have Lenka med, men hun vil blive i Prag med sine forældre, indtil de har mulighed for at følge efter sammen. Men ingenting går som planlagt. Skibet, som Josef rejser med, forliser, men han overlever. Og Lenka ender i koncentrationslejr, først Theresienstadt og sidenhen Auschwitz. Begge er de helt uvidende om, at den anden stadig er i live, men minderne om deres kærlighed hjælper dem igennem sorg og håbløshed. Et helt liv senere står de pludselig ansigt til ansigt. Skæbnen har ført dem sammen igen, fra de første lykkelige ungdomsår i førkrigstidens Prag, over nazismens skrækregime i Europa og til et nyt liv som jødisk immigrant i USA.

Der på hendes underarm, lige ved siden af et modermærke, var seks tal tatoveret. "Husker du mig nu?" spurgte han hende med dirrende stemme. Hun så på ham igen, som om han var et spøgelse. "Lenka, det er mig," sagde han. "Josef, din mand."

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
336 sider
Udg. dato:
01. apr. 2022

ISBN:
9788727006703
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./22.5mm. Oversætter: Louise Urth Olsen Original title: The Lost Wife
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms