IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Den fuldkomne fisker

Den fuldkomne fisker

Biblen over alle bibler for lystfiskere - hyldest til naturen i almindelighed og til lystfiskeri i særdeleshed. "Den fuldkomne lystfisker" rummer de smukkeste beskrivelser af hvordan man fisker fx stalling, laks, gedde og aborre. Illustreret med Ib Andersens smukke vignetter. Uffe Ellemann-Jensen skriver forord, mens Kjeld Hillingsø skriver efterskrift. 

"The Compleat Angler" udkom første gang i 1653 i England og blev helt fra begyndelsen en stor succes. Førsteudgaven fra dengang handles den dag i dag til ufattelige summer, og bogen er en af de mest trykte bøger i engelsk litteratur.

Uddrag fra kapitlet om laksen: Først maa De lægge mærke til, at den ikke plejer at blive ret længe paa et sted (saadan som ørrederne gør), men (som jeg siger) vil den helst saa nær, den kan komme, til flodens udspring, og den staar ikke (som ørreden og mange andre fisk) tæt ved brinken eller bredden eller træernes rødder, men den svømmer ude paa den dybe og brede del af vandet, for det meste midt i. Der skal De fiske efter den, og man fanger den, ligesom mange fanger ørreder, med orm eller elrits (som nogen kalder for ellebutten) eller med flue.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
416 sider
Udg. dato:
19. feb. 2019

ISBN:
9788711910764
Højde/Bredde/Dybde: 272mm./198mm./47mm. Oversætter: Otto Gelsted, Johanne Kastor Hansen Original title: The Compleat Angler or The Contemplative Man's Recreation
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms