IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Djævelen i hullet

Djævelen i hullet

En intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland.

I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderens forræderi kaster en skygge over Lailas liv.

Hun uddanner sig til sprogofficer, men efter to udsendelser til Irak bestyrer hun en campingplads i Bogense. Her modtager hun pludselig et brev fra sin far, og konfrontationen med fortiden sender Laila ud på rejse til det moderne Rusland. Hendes far har efterretninger, der kan blive afgørende for Danmark og de baltiske lande, men stærke kræfter søger at forhindre oplysningerne i at slippe ud. Laila bliver viklet ind i sin families ukendte historie, der trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig.

 

Med "Djævelen i hullet" vender Leif Davidsen igen tilbage til Rusland i et spændende drama.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
400 sider
Udg. dato:
30. sep. 2016

ISBN:
9788711558331
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./33mm.
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Det regnede en lille smule mindre, da han gik ud på midten af broen og begyndte at gå fremad. Han kunne mærke nervøsiteten i maven ved tanken om, at mere end et våben lige nu pegede på ham. Asfalten var glat og drev af regn.

Læs mere >

< Læs mindre