IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Dybet

Dybet

Ondskaben kender ingen grænser.

Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?

Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.

Læs mere >

< Læs mindre

"Ondskab uden tid og sted. Michael Katz Krefelds nye Ravn-krimi er en meget brutal sag, men også en ganske spændende seriemorderjagt".
Politiken
På lager
408 sider
Udg. dato:
04. nov. 2016

ISBN:
9788711543634
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./28mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Anne så sig forfærdet rundt i det trange varerum, der fra gulv til loft var polstret med gummimadrasser. Foran hende hang fire jernkæder og raslede mod hinanden, og på madrassen neden under kæderne glinsede en størknet plamage af blod. Hun begyndte at skrige og hamre hænderne mod siden af varevognen. Men råbet om hjælp druknede i den tykke polstring og den tunge rockmusik, som tog til i styrke.

Læs mere >

< Læs mindre

"Som læser føles det, som om man ikke blot er i gang med en forrygende krimi - man sidder i en skruestik, som man kæmper for at komme ud af".
Dagbladenes Bureau
Feltgruppe
"Krefeld er nok den blandt den danske krimikøbenhavnerskole, der mest spektakulært går efter den verbale version af grafisk vold. Hos ingen andre forfattere finder man vel den blodige udpensling mere gennemført end her".
Jyllands-Posten
Feltgruppe
"Michael Katz Krefeld er en stilsikker spændingsforfatter, der i et adræt og enkelt sprog kan skrue et simpelt plot sammen til et nervepirrende handlingsforløb. Med effektive cliffhangere og svimlende spændingskurver fører han »Dybet« hele vejen i land. Med blandt andet sine fine miljøbeskrivelser får han samtidig gjort serien til spændstig samfundslitteratur".
Berlingske Tidende
Feltgruppe