IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
e-bogsanmelder
Bliv e-bogsanmelder

Lindhardt og Ringhof tilbyder udvalgte læseheste muligheden for at læse og anmelde kommende bøger fra forlaget. Bøgerne er nøje udvalgt – og det samme bliver anmelderne. Der er mellem 10 og 100 eksemplarer tilgængelige af hver bog.

Det har vi brug for fra dig:

  • at du har en smartphone, tablet eller e-bogslæser, så du kan læse e-bogen
  • at du sender os din feedback senest 4 uger efter, at du har modtaget bogen – også selvom du ikke får læst bogen (færdig). Fortæl os, hvad du godt kunne lide, hvor du gik i stå, hvilke tre ord der beskriver bogen for dig.
  • at du respekterer at e-bogen er til privat brug og at du accepterer, at filen er vandmærket med din emailadresse og at en eventuel ulovlig kopi derfor vil kunne spores tilbage til dig.
  • at du deler din oplevelse, hvis du har nydt at læse bogen – i kantinen, i læseklubben, over hækken, derhjemme og ude på facebook og instagram, på boghandlernes hjemmesider (arnoldbusck.dk, bogogide.dk, saxo.com, plusbog, mofibo, storytel etc.)

Sådan foregår det:

  1. Send os en mail hvor du fortæller hvilken bog du vil anmelde og hvorfor
  2. Vi svarer inden for 3 dage om vi kan tilbyde dig et anmeldereksemplar
  3. Vi sender dig kort efter en mail med link til at downloade e-bogen (tjek dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget noget senest dagen efter)
  4. Du åbner e-bogen og læser løs
  5. Du sender os din feedback

Læs mere >

< Læs mindre

Aktuelle bøger til anmeldelse

Læs mere >

< Læs mindre

Abelone på Bangsbo

af Bent Haller

"Abelone på Bangsbo" er en farverig og underholdende fortælling baseret på virkelige begivenheder og overleverede erindringer fra Bent Hallers oldemor.

Læs mere >

< Læs mindre

Vores kemiske hjerter

af Krystal Sutherland

Til dig, der elskede Fordelene ved at være en bænkevarmer, Paper Towns og En flænge i himlen.

Læs mere >

< Læs mindre

Kvinden før

af J.P. Delaney

Kvinden før" er en ægte pageturner og årets stærkeste psykologiske thriller. Til læsere af domestic noir-bøger som "Før jeg lukker øjnene", "Kvinden i toget", "Kvinden der forsvandt".

Læs mere >

< Læs mindre

Verdens smukkeste mand

af Lena Ackebo

Verdens smukkeste mand  er en varm historie om, hvordan kærligheden kan ramme med fuld kraft, når man mindst venter det.

Læs mere >

< Læs mindre

Kvinderne på slottet

af Jessica Shattuck

Kvinderne på slottet  er en fængslende og stemningsfyldt fortælling fra en af historiens mest turbulente perioder. Romanen giver et dramatisk og nuanceret portræt af krigen og dens menneskelige konsekvenser.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvor der er fugle

af Maren Uthaug

En slægtsroman om kærlighed og indavl.

Læs mere >

< Læs mindre