IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
En del af det største pressemeddelelse

PRESSEMEDDELELSE

25 år efter EM-triumfen:
Et kig helt ind bag kulissen på landsholdet

Læs mere >

< Læs mindre

Lars Berendt

En del af det største

25 år efter triumfen ved EM-slutrunden i Sverige giver en af topfolkene nu et sjældent kig ind bag kulissen på landsholdet.

Lars Berendt var kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU) i den sportsligt og økonomisk succesrige og begivenhedsrige periode fra 1991 til 2014. Han fungerede som rådgiver for bestyrelsen og ledelsen og var tæt samarbejdspartner for formanden, generalsekretæren og landstrænerne samt flere af landsholdsspillerne.

”Jeg har fået opbakning til bogen fra de mennesker, jeg arbejdede tættest sammen med, og som kender til projektet. Det giver en god fornemmelse, at de har tillid til, at jeg kan fortælle de historier, vi har sammen, set gennem min funktion som kommunikationsansvarlig for landsholdet og den øvrige organisation,” fortæller Lars Berendt.

Bogen giver ikke alene et unikt indblik i organisationen, strategierne og beslutningsprocesserne samt et indtryk af miljøet og de personlige relationer i toppen af dansk fodbold. Lars Berendt tager også læserne med helt ind i krisestyringen af nogle af de voldsomt eksponerede sager i dagspressen gennem hans ansættelse. Eksempelvis pressehåndteringen af nogle af landsholdsspillernes personlige kriser – Kim Vilfort i 1992, Stig Tøfting i 2002 og Jesper Grønkjær i 2004, "Baneløbersagen" med dens langstrakte juridiske efterspil og spillernes boykot af pressen i Portugal i 2008.

Samt mindst én historie, der aldrig nåede ud i medierne!
Henvendelse om anmeldereksemplar og interview hos pressechef Søren Anker Madsen på sam@lrforlag.dk

 

Læs mere >

< Læs mindre