IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Eventyr

Eventyr

Eventyr er en smukt fortalt historie om, at lyset altid vil sejre over mørket, og at eventyr virkelig kan blive til virkelighed.

 

Camille Lammenais vokser op i det smukke Napa Valley på sine forældres, Joy og Cristophes, vingård, Château Joy. De giver deres store kærlighed til familieprojektet videre til datteren, som planlægger at vende hjem og hjælpe til på vingården, når hun er færdig med sin uddannelse. Men da Camille endelig afslutter college og er klar til at indtræde i familievirksomheden, rammer tragedien: Joy dør af brystkræft.

Seks måneder efter, han har mistet sin elskede kone, bliver den sørgende Christophe stormende forelsket i den mystiske og charmerende franske grevinde de Pantin. Men grevinden er ikke alt, hvad hun giver sig ud for at være, og da hendes to ondsindede sønner dukker op på Château Joy, må Camille kæmpe med alt, hvad hun har, for at bevare sin familiearv. Heldigvis er hun ikke alene, og med hjælp fra gode venner og en gammel barndomsven, der dukker op som ridderen på den hvide hest, kan slaget måske stadig vindes.

 

En af verdens mest elskede forfattere, Danielle Steel, er endnu engang tilbage med en storslået historie om modgang, venskab, styrke og kærlighed.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
290 sider
Udg. dato:
01. aug. 2019

ISBN:
9788711905852
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./27.5mm. Oversætter: Dorte Andersson Original title: Fairytale
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms