IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Fjerne kyster

Fjerne kyster

Fjerne kyster er en stand alone roman fra australske Ella Carey. En historisk roman om drømme og ambitioner og om hvordan kærligheden altid finder en vej.
Året er 1946 og Rebecca Swift kan se sine drømme om både kærlighed og et liv som kunstner stille forsvinde. Og så forsvinder hun selv i bølgerne ud for Australiens vilde kyst.
Fyrre år senere er Tess Millers drømme ligeledes ved at falde fra hinanden. Den succesfulde New York-redaktør har mistet sit vigtigste forfatterskab til forlagets nye talent, og hun sidder tilbage med Edward Russel, en afdanket, australsk digter, der er ved at skrive en roman om en ukendt kunstner ved navn Rebecca Swift. Men Tess har undervurderet Edward, for hans bog bygger på en sand historie – en fortælling om en brændende og tragisk romance, og et mysterium der udspiller sig mellem en gruppe af efterkrigstidens kunstnere. For hvad skete der i virkeligheden med Rebecca?
Efterhånden som Rebeccas fortid fletter sig sammen med nutiden, må Tess indse, at hun er ved at falde for den sidste mand, hun troede, hun kunne blive tiltrukket af. Og at sand kærlighed ikke bare sådan forsvinder.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
17. jan. 2023

ISBN:
9788727004808
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./27.5mm. Oversætter: Kim Witthoff (Aptum) Original title: Secret Shores
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms