IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Forfængelighedens bål

Forfængelighedens bål

»Mageløst medrivende murstensroman om altings forfald i New York ... en moderne klassiker.« WEEKENDAVISEN

»Tom Wolfe satiriske murstensroman er en forrygende sædeskildring af storbyen New York. Fantastisk morsom og underholdende. Velskrevet, veloplagt, ond og ætsende.« BERLINGSKE

FORFÆNGELIGHEDENS BÅL er en berusende satire over 80'ernes overflod i New York. Sherman McCoy er børsmægler og selvudnævnt 'Master of the Universe', udstyret med en elegant hustru, en overdådig lejlighed på Park Avenue og en varmblodet elskerinde. Hans opsigtsvækkende fald begynder da han involveres i en hit-and-run-ulykke i Bronx. Anklagere, journalister, politikere og præster slår ring om ham og er fast besluttede på at få ham ned med nakken.

FORFÆNGELIGHEDENS BÅL (1987) var en af firsernes største bestsellers og cementerede Tom Wolfes position som en af de allerstørste amerikanske forfattere. Bogen blev filmatiseret med Tom Hanks i hovedrollen.

TOM WOLFE (1931-2018), amerikansk journalist og forfatter til adskillige bestsellers. Blev sammen med bl.a. Truman Capote og Joan Didion ophavsmand til den journalistiske genre new journalism, der er både subjektiv og litterær. Wolfe var kendt for sin flamboyante stil og altid ulasteligt klædt i et hvidt jakkesæt.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
824 sider
Udg. dato:
10. jan. 2019

ISBN:
9788711909218
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms