IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri

Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri

NÅR LIVET ER REN KUNG FU ...
Bedst som man er optaget af én opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren kung fu!
Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj - det er dem, der kaldes de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt - hvad kan vi lære af dem?
-Lær kraftfulde teknikker og trivselstrategier, der giver dig mere overskud
- Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv
- Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen

Henrik Krog er trivselsrådgiver, stressekspert, kropsterapeut og foredragsholder med 20 års profesionel erfaring. Henrik har været rådgiver bl.a. for SAS, Novo Nordisk, Top Danmark, Multidata og Coca-Cola.

Læs mere >

< Læs mindre

Trykt ved bestilling
208 sider
Udg. dato:
04. jul. 2019

ISBN:
9788711900000
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./10.9mm. Original title: Fra overlevelse til overskud - strategier til at stortrives og blive langtidsfri
Denne udgave er ikke længere til salg