IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Glansbilleder

Glansbilleder

For tre år siden trådte dengang 24-årige Geeti Amiri ind på scenen, som pragteksemplet på en mønsterbryder. Selvom hun var opvokset i en flygtningefamilie på kontanthjælp, var det lykkedes hende at klare sig godt, komme ind på en videregående uddannelse og hun kunne pænt smile til fotografen.

Men billedet var et glansbillede, uden alle de mørke sider af hendes fortid: volden i hjemmet, der sendte hende på krisecenter og efterfølgende ud på en lang rejse på egen hånd, hvor hun har måttet kæmpe mod den ydre verdens fordomme og sin egen indre arv.

Kort tid efter krakelerede glansbilledet og den rigtige Geeti Amiri tog bladet fra munden. Siden har vi kendt hende som kontroversiel blogger og debattør, der har taget et opgør med det "rådne kvindesyn" hun mener hersker i danske minoritetsmiljøer, og med det dysfunktionelle system-Danmark, der ser passivt til.

Glansbilleder er hendes personlige beretning om en opvækst som flygtning i Danmark. Om kultursammenstød og kampen for at vinde retten til eget liv. Om frihedsberøvelse, vold og tvangsfjernelse. Om flugten fra Afghanistan og ankomsten til Danmark. Om at finde sine rødder og lære af sine fejltagelser og tro på at det gode sejrer – trods alt.

Læs mere >

< Læs mindre

"Stærk bog."  
Berlingske Tidende
På lager
288 sider
Udg. dato:
08. nov. 2016

ISBN:
9788711555927
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./19.5mm.
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Læs denne kloge, reflekterede og bevægende livsberetning."
Jyllands-Posten
Feltgruppe
"Gribende og vigtig læsning."  
Kristeligt Dagblad
Feltgruppe
"Stærk bog."  
Berlingske Tidende
Feltgruppe