IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
49 , 95 kr.
39 , 96 kr.
Gravgæst

Gravgæst

“Stemningsfyldt gys” - Dagens Nyheter

Den gamle skipper Gerlof Davidsson bliver vækket midt om natten af en dreng, som banker på hans dør. Drengen kommer nede fra stranden og beretter om et skib fyldt med lig og døende sømænd og en gal mand med en økse.

Øland kan se frem til en travl højsæson, når titusinde turister ankommer til den nordlige del af øen for at fejre midsommer. Men en af sommergæsterne er på hævntogt og efterlader sig død og skræk i sommernatten. I myldret af mennesker er det kun Gerlof, som begynder at mistænke, hvem hævneren kan være, og hvorfor han er ude efter en hel slægt. Det er kun ham, som har mødt manden før i sin ungdom, da de begge stod på kirkegården og pludselig hørte klagende lyde fra en nygravet grav ...

Fjerde og sidste bog i Johan Theorins Ølandskvartet om en hjemsøgt sommer. Første bog var Skumringstimen, anden bog Natstorm og tredje bog Blodlag. Skumringstimen fik det Svenske krimiakademis debutantpris, Natstorm blev årets Nordiske krimi.

Johan Theorins bøger er solgt til mere end 14 lande og filmatisering. Pressen skrev om Theorins forrige bind i serien:

“... yderst vellykket og med en markant melankolsk undertone, der står godt til de fine naturskildringer. Ham hører vi meget gerne fra igen.” Weekendavisen

”… en uhyggelig og stemningsfuld roman, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på selv de mest garvede krimilæsere!” Femina

“Johan Theorin har skrevet en meget anderledes krimi, der både tilfredsstiller den kræsne plot-gane og forventningen om kvalificeret psykologisk indsigt ...” Jyllands-Posten (5 stjerner)

Læs mere >

< Læs mindre

“Johan Theorin har skrevet en meget anderledes krimi, der både tilfredsstiller den kræsne plot-gane og forventningen om kvalificeret psykologisk indsigt ...”
Jyllands-Posten
På lager
480 sider
Udg. dato:
17. mar. 2015

ISBN:
9788711324905
49 , 95 kr.
39 , 96 kr.
Spar 80.00 kr. før 129.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 64.00 kr. før 103.96 kr.
Prisen er ekskl. moms
“Johan Theorin har skrevet en meget anderledes krimi, der både tilfredsstiller den kræsne plot-gane og forventningen om kvalificeret psykologisk indsigt ...”
Jyllands-Posten
Feltgruppe
  “... yderst vellykket og med en markant melankolsk undertone, der står godt til de fine naturskildringer. Ham hører vi meget gerne fra igen.”
  Weekendavisen
  Feltgruppe
   ”… en uhyggelig og stemningsfuld roman, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på selv de mest garvede krimilæsere!”
   Femina
   Feltgruppe