IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Hard-Kåre - Historien om en af Danmarks mest succesrige topchefer

Hard-Kåre - Historien om en af Danmarks mest succesrige topchefer

Historien om en af Danmarks mest succesrige topchefer

I HARD-KÅRE fortæller en af landets mest succesrige topchefer for første gang om sin bemærkelsesværdige karriere i det danske og internationale erhvervsliv. Tilnavnet har Kåre Schultz fået for sin indstilling til at møde udfordringer, løse problemer og skabe vækst. Som han selv siger: "Der er masser af ordentlige mennesker, der ikke får tingene gjort. At være Hard-Kåre handler om at sige tingene, som de er, og handle på dem." Han er derfor blevet kendt som en konsekvent problemknuser, der har skabt opsigtsvækkende resultater hos medicinalgiganterne Novo Nordisk, Lundbeck og senest israelske Teva. 

Biografien giver et interessant og åbent indblik i skabelsen af en stålsat kapitalist og liberalist, der under jakkesættet rummer stor nysgerrighed og flere nuancer. Det er en fascinerende historie om rejsen fra en lokal kro til direktionsgangen i globale virksomheder. Kåre Schultz fortæller blandt andet om afgørende øjeblikke i sin karriere, markante beslutninger som leder og intense møder med statsoverhoveder. 

Bogen indeholder også de regler og råd, der har formet ham og givet ham succes som erhvervsleder.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
304 sider
Udg. dato:
26. sep. 2023

ISBN:
9788727063638
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./23mm. Original title: Hard-Kåre - Historien om en af Danmarks mest succesrige topchefer
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms