IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Hjemfærd

Hjemfærd

En medrivende roman om race, arv, kærlighed og tid. Yaa Gyasi debuterer med en gribende fortælling om slaveriets konsekvenser i løbet af 300 år, over tre kontinenter og syv generationer.

De to halvsøstre Effia og Esi vokser op i 1700-tallets Ghana uden at kende hinanden. Effia bliver giftet bort til en britisk kolonisator og lever et ubekymret liv på Cape Coast Castle, kan sende sine børn til udlandet for at få en uddannelse, så de kan vende tilbage og arbejde for det engelske imperium på Guldkysten.

Esi bliver taget til fange af de hvide kolonimagter og sidder i fangekælderen under Effias slot, indtil hun bliver skibet til USA som slave. Hendes efterkommere pukler i Alabamas bomuldsplantager, bryder kul i Mississippis miner og flygter fra Sydstaterne og slår sig ned i det 20. århundredes Harlem.

I USA og Ghana stiger og falder velstanden fra forælder til barn, kærligheden kommer og går, og karakterernes tillid til den hvide mand vakler.

"Takket være Gyasis instinktive evne til at fortælle historier, efterlader bogen læseren med en dyb forståelse for slaveriets brutale realiter og for den følelsesmæssige skade, som er gået i arv gennem århundrederne." – New York Times

 

"Gyasis fantastiske debut giver et uforglemmeligt og pageturning syn på Ghana og Amerikas historie." – Publisher’s Weekly

Læs mere >

< Læs mindre

Politiken
På lager
368 sider
Udg. dato:
27. sep. 2016

ISBN:
9788711555231
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./31mm. Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild Original title: Homegoing
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Politiken
Feltgruppe
    "Fremragende roman, der fortjent er oversat til 20 sprog."
    Weekendavisen
    Feltgruppe