IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Huset på Håbets Allé

Huset på Håbets Allé

Liz og Jack Sutherland er lykkelige, men julemorgen rammes de af en tragedie. Jack bliver dræbt, og Liz' verden styrter i grus. Hun græder og sørger, men midt i fortvivlelsen går det op for hende, at hun nu står alene med fem faderløse børn, som har brug for, at hun er der for dem. Liz skubber sine egne følelser i baggrunden, og fra da af lever og ånder hun kun for børnene - og for at føre sin og Jacks advokatpraksis videre.
Det nye år bliver hårdt for alle. Tomrummet efter Jack er overvældende, og især ved højtider og fødselsdage er savnet ubærligt.
Ganske langsomt begynder Liz og børnene dog at genfinde livsglæden. Men netop som den lille familie er ved at komme sig over Jacks død, slår skæbnen til igen...


Flap 1:

Liz Sutherland har gennemgået mere end de fleste: Hendes mand er død, og hun står nu alene med ansvaret for deres fem børn.
Da hendes ældste søn, Peter, kommer alvorligt til skade under en svømmeulykke, møder Liz lægen Bill Webster, som med tiden kommer til at bringe glæden tilbage i Liz' liv. Det er dog ikke en udvikling, børnene er glade for. De føler, at Bill er ved at overtage deres fars plads, og spørgsmålet er, om den spirende kærlighed kan overvinde forhindringerne.Flap 2:

Danielle Steel mestrer som ingen anden kunsten at skrive gode underholdningsromaner, som man ikke kan slippe, når man først er gået i gang. Igennem tiderne har hun skrevet mere end 60 bøger, og de er trykt i mere end 530 millioner eksemplarer. Med hver bog stormer den populære forfatter ind på bestsellerlisterne, og mange af romanerne er blevet filmatiseret.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
16. nov. 2015

ISBN:
9788711458556
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./17.9mm.
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms