IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Hvor der er vilje

Hvor der er vilje

Den storslåede fortælling om Harry Cliftons liv begynder i England i tiden efter Første Verdenskrig. Harry vokser op i den fattige del af Bristol med en hårdtarbejdende, enlig mor og historien om en far, der blev dræbt under krigen.

Harrys far arbejdede på havnen, ligesom Harrys onkel gør nu, og som Harry selv vil gøre den dag, han bliver færdig med skolen. Men Harry har et uventet talent, som fører ham en anden vej, og han bliver tilbudt et stipendium på en eksklusiv drengeskole. Gradvist får Harry dog historien om, hvordan hans far virkelig døde at vide, og den frygtelige sandhed får Harry til at sætte spørgsmålstegn ved alt. Er Harry søn af Docker Arthur Clifton, eller er han den uægte søn af arvingen til Barrington Shipping Line?

Da Anden Verdenskrig bryder ud må Harry træffe en vanskelig beslutning: Skal han takke ja til tilbuddet om en plads på Oxford University eller skal han lade sig hverve af flåden og kæmpe mod Hitlers Tyskland?

Clifton-krøniken er en fængslende saga om kærlighed, tab, svigt og ambitioner, der fører læseren fra Bristols baggyder, til New Yorks gademylder, til Stalins Rusland.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Jeffrey Archer behersker den kulørte underholdning til fuldkommenhed.. Hvor der er vilje er førsteklasses håndværk inden for sin genre."
  Weekendavisen
  På lager
  448 sider
  Udg. dato:
  27. sep. 2016

  ISBN:
  9788711562222
  Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./36.5mm.
  199 , 95 kr.
  159 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Hvor der er vilje er første bind i det, der tegner til at blive en fænomenal oplevelse. Her møder gamle dyder ny industri, mysterier og hemmeligheder - og også nævenyttige typer møder hinanden. Hvis jeg skal komme med en sammenligning, må det være "Downton Abbey" møder Lucinda Riley.
  Feltgruppe
  Samme begivenhed fortælles med skiftende synsvinkler samtidig med, at der lægges nye spor ud. En ganske effektiv måde at få os læsere til at læse videre på. ... bestemt godt underholdt.
  Feltgruppe
   "Jeffrey Archer behersker den kulørte underholdning til fuldkommenhed.. Hvor der er vilje er førsteklasses håndværk inden for sin genre."
   Weekendavisen
   Feltgruppe