IndlæserVent venligst…
Indlæser
149 , 98 kr.
119 , 98 kr.
Iskold død

Iskold død

I Pyrenæerne gør et par arbejdsmænd en dag et grufuldt fund. I 2000 meters højde i nærheden af en kraftstation finder de et hestekadaver ophængt i kablet til en svævebane. Hovedet er skåret af.

Politikommiss-ae-r Martin Servaz fra Toulouse undrer sig over, at han er kaldt ud for at undersøge et dødt dyr. Men det står hurtig klart, at der er noget yderst foruroligende ved sagen: På hesten finder man dna fra en berygtet massemorder, som sidder sikkert bag lås og slå på en psykiatrisk sikringsanstalt i nærheden. Han kan ikke være undsluppet sin celle, men bare få dage efter sker det første mord ...

 

***** "Iskold død er iskold uhygge, og der er både noget Pierre Lemaitre og noget Stephen King over sprog og stil. Men Minier er også bare sin egen, han er bidende samfundskritisk, bidende morsom og bidende kølig." - Berlingske Tidende”Velfungerende krimi med en snigende ondskab, der får spændingen til at stige til rædsel. Kan anbefales til læsere af Pierre Lemaitres Alex samt skandinaviske krimier.” – Booklist

”Original. Man er garanteret spænding … og kuldegysninger.” – Elle

“Miniers udførelse matcher hans ubestridelige dygtighed.” - Publisher’s Weekly

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
592 sider
Udg. dato:
14. jan. 2016

ISBN:
9788711459966
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./45.5mm.
149 , 98 kr.
119 , 98 kr.
Spar 50% før 299.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 50% før 239.96 kr.
Prisen er ekskl. moms

Et iskoldt vindstød piskede snefnug ind i ansigterne på dem.
Men ingen af dem trådte ud på platformen. De var som naglet til stedet, mens de stod og betragtede vanviddets og dødens værk.
De var ikke i tvivl om, at de aldrig ville glemme synet.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Velfungerende krimi med en snigende ondskab, der får spændingen til at stige til rædsel. Kan anbefales til læsere af Pierre Lemaitres Alex samt skandinaviske krimier.”
  Booklist
  Feltgruppe
   ”Original. Man er garanteret spænding … og kuldegysninger."
   Elle
   Feltgruppe
    “Miniers udførelse matcher hans ubestridelige dygtighed.”
    Publishers Weekly
    Feltgruppe