Kærlighedsbøger (90)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg pris

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
En sød trilogi om tre vidt forskellige piger, Anna i Paris, Lola i San Francisco og Isla i New York. Tre fortællinger om at lade hjertet bestemme, når...

En sød trilogi om tre vidt forskellige piger, Anna i Paris, Lola i San Francisco og Isla i New York. Tre fortællinger om at lade hjertet bestemme, når voksenlivet banker på.

Serie
Årets frækkeste læseoplevelse! Amerikanske Audrey Carlan har lagt verden ned med sin erotiske romanceserie om et helt usædvanligt år i den unge Mia Sa...

Årets frækkeste læseoplevelse!

Amerikanske Audrey Carlan har lagt verden ned med sin erotiske romanceserie om et helt usædvanligt år i den unge Mia Saunders' liv. Den hotte kærlighedsfortælling har solgt over 3 millioner eksemplarer i USA alene, bogen udkommer i 27 lande,og en tv-serie baseret på bøgerne er på vej.

Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Hurtigt. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, der alle er opkaldt efter årets måneder. De enkelte afsnit i serien udkommer som e-bog og lydbog den første i hver måned, og hver tredje måned udkommer en trykt bog, som samler tre måneder ad gangen. Rejsen begynder her.

Serie
Wait for you er en romantisk serie skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Jennifer L. Armentrout. Hver bog følger to nye hovedpersoner og kan ...

Wait for you er en romantisk serie skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Jennifer L. Armentrout. Hver bog følger to nye hovedpersoner og kan læses uafhængigt af hinanden.

Sider