IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Kennedy

Kennedy

Historien om USA's største politiske dynasti

Sig navnet Kennedy til enhver med hang til USA, og vedkommende får julelys i øjnene. Ingen anden amerikansk familie har gennem årene fascineret folk over hele kloden som Kennedyerne. Dynastiet har i 100 år været en magtfaktor i amerikansk politik og leveret nogle af de største koryfæer som præsident John F. Kennedy, hustruen Jackie og de to brødre, Bobby og Ted.

Men selv om mange har hørt om Kennedy-familien, er det de færreste, der kender den samlede historie om den mytiske familie og dens unikke plads i amerikansk historie. I KENNEDY fortæller Anders Agner Pedersen, der er en af Danmarks dygtigste USA-formidlere, for første gang på dansk den samlede historie om Kennedy-familien, helt fra dynastiets spæde start og frem til starten af 2021. Det er en fortælling om jagten på magt, om store succeser og lige så store nedture, om tragiske dødsfald og om grumme familiehemmeligheder.

Bogen, der er rigt illustreret, er et must have for alle de mange Kennedy-nørder og læsere med hang til amerikansk historie generelt. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
384 sider
Udg. dato:
06. okt. 2021

ISBN:
9788727000749
Højde/Bredde/Dybde: 277mm./210mm./37mm.
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms