Kogebøger (11)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg forfatter

Alle

Vælg format

Alle

Vælg pris

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til f...

Hardcover
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert. Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, m...
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Add to Cart
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
På lager
200 sider
Udg. dato:
16. maj 2023
200 sider
Udg. dato:
16. maj 2023

Nemme hverdagsretter med smæk på smagen! I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af det asiatiske køkken og viser, hvordan du nemt får gang i gryderne, smæk på ...

Softcover
Nemme hverdagsretter med smæk på smagen! I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af det asiatiske køkken og viser, hvordan du nemt får gang i gryderne, smæk på smagen og nogle virkelig lækre måltider på bordet. Her er både lette vietnamesis...
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Add to Cart
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
På lager
Udg. dato:
20. jan. 2023
Udg. dato:
20. jan. 2023

At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og...

Hardcover
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber. ...
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Add to Cart
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
På lager
404 sider
Udg. dato:
28. okt. 2022
404 sider
Udg. dato:
28. okt. 2022

Efter et år med corona er det vigtigere end nogensinde at være sammen – med familie, venner, naboer osv. Vi har lært, at det er dejligt at lave mad til mange. Jamie Olive...

Hardcover
Efter et år med corona er det vigtigere end nogensinde at være sammen – med familie, venner, naboer osv. Vi har lært, at det er dejligt at lave mad til mange. Jamie Olivers nye bog handler om at spise sammen, og den er fuld af tips og gode råd om, hv...
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Add to Cart
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
På lager
360 sider
Udg. dato:
15. okt. 2021
360 sider
Udg. dato:
15. okt. 2021

Konfekt hører især julen til – men kan sagtens spises hele året. Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt. I bogen fin...

Hardcover
Konfekt hører især julen til – men kan sagtens spises hele året. Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt. I bogen finder du både opskrifter på den helt klassiske konfekt, knas og juleslik, men også...
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Add to Cart
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
På lager
152 sider
Udg. dato:
14. okt. 2021
152 sider
Udg. dato:
14. okt. 2021

Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskab...

Flexicover
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskabe, kølekabe, frysere og spisekamre. Og de opdagede, at med know-how og opfindsom...
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Add to Cart
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
På lager
256 sider
Udg. dato:
01. okt. 2021
256 sider
Udg. dato:
01. okt. 2021

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden ...

Hardcover
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejle...
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Add to Cart
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
På lager
464 sider
Udg. dato:
31. maj 2019
464 sider
Udg. dato:
31. maj 2019

BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost o...

Hardcover
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og søde sager. BISTRO er krydret med tegninger, sange, anekdoter, rim og små fran...
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Add to Cart
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
På lager
488 sider
Udg. dato:
18. aug. 2016
488 sider
Udg. dato:
18. aug. 2016

Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt h...

Hardcover
Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råva...
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Add to Cart
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
På lager
144 sider
Udg. dato:
24. maj 2016
144 sider
Udg. dato:
24. maj 2016

Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I “Det gode brød” viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og mas...

Hardcover
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I “Det gode brød” viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har ...
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Add to Cart
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
På lager
304 sider
Udg. dato:
25. feb. 2016
304 sider
Udg. dato:
25. feb. 2016

I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale speciali...

Hardcover
I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, ta...
295 , 96 kr.
369 , 95 kr.
Add to Cart
295 , 96 kr.
369 , 95 kr.
På lager
320 sider
Udg. dato:
28. maj 2015
320 sider
Udg. dato:
28. maj 2015

Sider