Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til f...
Vælg forfatter
Vælg format
Vælg pris
Vælg pris

Nemme hverdagsretter med smæk på smagen! I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af det asiatiske køkken og viser, hvordan du nemt får gang i gryderne, smæk på ...
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og...
Efter et år med corona er det vigtigere end nogensinde at være sammen – med familie, venner, naboer osv. Vi har lært, at det er dejligt at lave mad til mange. Jamie Olive...
Konfekt hører især julen til – men kan sagtens spises hele året. Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt. I bogen fin...
Da hverdagen og forretningerne lukkede ned i 2020, gik Yotam Ottolenghi og holdet i hans testkøkken, OTK, i gang med at skabe opskrifter ud fra det, de havde i køkkenskab...
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden ...
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost o...
Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt h...
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I “Det gode brød” viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og mas...
I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale speciali...