IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Kostskolen

Kostskolen

"Spændende pageturner i et stemningsfuldt kostskolemiljø." – Mattias Edvardsson, forfatter til En helt normal familie

Dybt inde i skoven ligger Axelsons, en højt estimeret kostskole, hvor traditioner og loyalitet vægtes højere end alt andet. Da to af Axelsons elever bliver fundet brutalt myrdet på skolens område, bliver Ida Rossi, en lokal kriminalreporter, sendt ud for at lave en dybdegående reportage om stedet. Det er ikke en opgave, hun er særlig begejstret for, både fordi hun kæmper med angst, og fordi hun ikke har fortalt sin chef, at hun selv er tidligere elev på skolen. Da hun ankommer, bliver hun mødt af tavshed og mistænksomhed og en ledelse, der virker mere interesserede i at værne om traditionerne end at få sandheden frem. I takt med at Ida bliver fanget i et psykologisk spil blandt arrogante elever og lærere, kommer hendes egne traumatiske minder fra en alt andet end lykkelig skoletid op til overfladen og truer med at ødelægge både hendes private og professionelle liv.

Hvor langt er kostskolen villig til at gå for at beskytte sit ry, og hvor langt er Ida villig til at gå for at genvinde sit?

"Karin Wik skriver godt og tager læseren med ind i et kostskolemiljø, der får en til at tænke på Jan Guillous Ondskaben ... Jeg læser gerne mere om Ida Rossi." - Norre Skåne

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
17. feb. 2022

ISBN:
9788727002408
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./31mm. Oversætter: Anders Juel Michelsen Original title: Skolan
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms