IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Kunsten at bestige Himmelbjerget

Kunsten at bestige Himmelbjerget

Danmarks hellige top

KUNSTEN AT BESTIGE HIMMELBJERGET er et portræt af den store sagnomspundne bakke mellem Ry og Silkeborg. En vandring opad på sporet af de mange historiske og mytologiske begivenheder, der har udspillet sig netop her. Og en tur rundt i det midtjyske Søhøjland.

Frem for alt er bogen en kærlighedserklæring til Himmelbjerget, som Pihl i mange år har besteget mindst én gang om året, og som mange europæere engang – ikke uden grund – troede var Europas højeste bjerg.

»Man har ikke besteget Himmelbjerget, når man slentrer fra parkeringspladsen og hen til tårnet. Så har man beslentret det,« lyder det fra Roger Pihl, manden der med sine bøger om Danmarks bjerge har fået mange af os til at se med nye øjne på vores ellers så flade land.

»Har man lyst til at lære lidt med om Himmelbjerget og omegn, kan jeg virkelig anbefale denne rigt illustrerede bog. Jeg har følt mig meget underholdt under læsningen, samtidig med at jeg fik genopfrisket noget Danmarkshistorie og blev beriget med ny viden ... en sand perle« – historie-online

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
15. jul. 2021

ISBN:
9788727005577
Original title: Kunsten at bestige Himmelbjerget
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms