Kurser

Kurser

.

Forfatterakademiet - for forfattere, illustratorer, redaktører og boghandelere
.

FÅ BESKED OM NYE KURSER PÅ MAIL FØLG MED I FACEBOOKGRUPPEN


Se Lindhardt og Ringhof, Carlsen og Akademisk forår/sommer kurser 2017 og tilmeld dig her:
https://billetto.dk/da/users/forfatterakademiet-lindhardt-og-ringhof


Om Forfatterakademiet

Lindhardt og Ringhof tilbyder kurser til den danske bogbranche, særligt forfattere, illustratorer, redaktører og boghandlere. Kurserne er gratis for folk med tilknytning til Lindhardt og Ringhof, Carlsen og Akademisk Forlag - og derudover er det muligt at købe en kursusplads. Vi har afholdt kurser siden 2013 inden for marketing, PR, branding og skrivekurser. Forfattterakademiets undervisere kommer fra forlagets afdelinger for marketing, presse, salg og redaktioner, så indholdet på kurserne er altid up-to-date med aktuelle trends og værktøjer. Forfatterakademiets kurser afholdes i København og som online webinarer. De foregår i en rar og afslappet stemning.


Tidligere afholdte kurser - siden 2013

.
Emner:
Professionel Facebookside for forfattere del 1

Professionel Facebookside for forfattere del 2
Toptjekket på Linkedin 
Instagram for forfattere
Grafik til sociale medier
Lær at lave små videoer med din smartphone
Byg din egen WordPress hjemmeside og blog 
Fundraising for forfattere
Den gode pressekrog til pressemeddelelsen
 


Betingelser for kursusplads

Forfatterakademiets kursuspladser tilbydes gratis og først til forfattere, illustratorer og redaktører med tilknytning til forlagene Lindhardt og Ringhof, Forlaget Carlsen og Akademisk Forlag. Pladserne fordeles først-til-mølle.

Derefter tilbydes eventuelle resterende pladser til forfattere, illustratorer og redaktører uden direkte tilknytning, som betaler et kursusgebyr for at deltage. Pladserne fordeles først-til-mølle. I tilfælde af ekstra stor interesse opretter vi ekstra hold.

Bliver du forhindret, er det vigtigt, at du melder afbud i god tid - og senest 48 timer før kursusstart. Meld afbud på min@lrforlag.dk eller send sms på 20640858. Så kan vi nemlig nå at tilbyde din plads til en anden.


Kontakt.

Maiken Ingvordsen, min@lrforlag.dk, sms: 20640858