IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Lad ulvene komme

Lad ulvene komme

1987. Den eneste, der nogensinde rigtigt har forstået fjortenårige June, er hendes onkel, den anmelderroste maler og kunstner, Finn. June er genert og holder sig for sig selv i skolen, forholdet til storesøsteren er anstrengt, men hos Finn kan hun slappe af - han er hendes gudfar, hendes fortrolige og bedste ven. Så da han dør alt for ung af en mystisk sygdom, som hendes mor knapt kan tale om, bliver Junes verden vendt op og ned. Men Finns død bringer et nyt bekendtskab ind i Junes liv, og hun finder langsomt ud af, at hun ikke er den eneste, der savner Finn.

Junes historie handler om både venskab, kærlighed, sorg, familiebånd og hemmeligheder. Om skam og skyld. Om at føle sig anderledes. Det er en bog, som kan læses af både unge og voksne. Alle kan få noget ud af at læse om June og det, hun lærer af livet, når det gør allermest ondt.

Den blev i 2013 kåret til at være en af årets bedste bøger af The Wall Street Journal, O Magazine, Bookpage og Kirkus Reviews.

“Denne medfølende og livsbekræftende roman vil begejstre læsere til det sidste ... Fortællingen er lige så sårbar og rå som en blottet nerve, der pulserer med menneskets største smertelige og ekstatiske øjeblikke.“ - Bookpage


“En blændende debutroman.” - O Magazine

“Rørende og i sidste ende fuld af håb.” - People

“En gribende debut.” - Kirkus Reviews

“Utrolig rørende.” - The Wall Street Journal

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
432 sider
Udg. dato:
11. sep. 2015

ISBN:
9788711447062
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  “Denne medfølende og livsbekræftende roman vil begejstre læsere til det sidste ... Fortællingen er lige så sårbar og rå som en blottet nerve, der pulserer med menneskets største smertelige og ekstatiske øjeblikke.“
  Bookpage
  Feltgruppe
   “En blændende debutroman.”
   O Magazine
   Feltgruppe
    “Rørende og i sidste ende fuld af håb.”
    People
    Feltgruppe