IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Love is war 2 – Dantes historie

Love is war 2 – Dantes historie

“En ubeskriveligt smuk kærlighedshistorie.” – Audrey Carlan, forfatter til Calendar Girl

Siden et voldsomt brud fem år tidligere har Scarlett og Dante levet i et had-kærlighedsforhold til hinanden. Kemien mellem dem er intens, og alligevel bekriger de gang på gang hinanden. Gamle hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen, og langsomt afdækkes Dantes historie. Vil krigen omsider være forbi? Og vil kærligheden overleve?

LOVE IS WAR er den dramatiske fortælling om Scarlett og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortalte historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i denne anden og sidste bog får Dantes historie.

"Vores kærlighed var forbandet fra begyndelsen. Hun vidste det ikke, men det gjorde jeg. Alt, hun vidste, var, at jeg havde forrådt hende. Gjort utilgivelige ting. Ja, jeg havde brudt mine løfter lige så sikkert, som jeg havde knust hendes hjerte. Men ligesom enhver krig har ofre, og enhver løgn har konsekvenser, har ethvert røvhul også sine grunde."

”Smuk, gribende, intens og fuld af følelser. R.K. Lilley forstår virkelig at skabe en gnistrende kemi mellem sine karakterer.” – Goodreads

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
434 sider
Udg. dato:
01. okt. 2020

ISBN:
9788711992814
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./29.3mm. Oversætter: Lars Bøgeholt Pedersen Original title: Breaking Her
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms