IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
149 , 98 kr.
119 , 98 kr.
Ludermanifestet

Ludermanifestet

"Jeg ville ønske, jeg havde læst Ludermanifestet, dengang jeg til en fest fik smidt i hovedet, at jeg lignede en luder. Skammen og vreden ramte mig som ung så hårdt, at det tog mig 50 år at fortælle historien. Tænk, hvis jeg dengang havde svaret: "Ja, jeg har drukket, ja, jeg har en meget kort kjole på, og ja, jeg har lyst til dig. Så ja, jeg er en luder. Hvad er problemet?" Elisabeth Møller Jensen, forfatter og fhv direktør for Kvinfo

"At sige, at jeg var skeptisk, første gang jeg mødte disse iøjnefaldende, højtråbende, meget lidt tøj-bærende typer, ville være en underdrivelse. "Hvorfor skal de dog larme så meget?" tænkte jeg. Men få timer efter vores rendeezvous var jeg solgt og ansøgte om at blive GirlSquads fjerde medlem. Måske fordi jeg kunne genkende min egen kamp mod generaliseringer. Tænk, at kvinders udseende igen og igen skal bruges imod dem. At de skal tilsvines udelukkende på grund af deres køn. Jovist larmer de! Med rette. Og når du har læst dette manifest, vil du formentlig fremover larme med i feminismens navn. Det vil jeg!" Abdel Aziz Mahmoud, forfatter og journalist

 

Nikita Klæstrup, Louise Kjølsen og Ekaterina Andersen er fjerdebølgefeminister. De bliver ofte spurgt, hvad de nye femnister kæmper for. Denne bog er deres manifest, og her fortæller de om deres mærkesager:

# Reclaim ordet luder, #Du har ret til at se ud som du vil, uden at blive dømt for det, #Kræv din orgasme, # Dick pics, hævnporno og nudes. Der er forskel. Så enkelt er det, # Vi har ikke ligestilling, før alle er lige stillede.

 

Ekaterina Andersen er teologistuderende, fotograf, født i Rusland, gift og mor til to. Louise Kjølsen, aka Twerk Queen, har en kandidatgrad i psykologi og foredragsholder. Nikita Klæstrup studerer tv- og medietilrettelæggelse på Danmarkd Medie og Jounalisthøjskole, blogger og tabloiddarling.

Læs mere >

< Læs mindre

"GirlSquad er kontroversielle, vovede og velargumenterende. Hvis deres nøgenhed provokerer dig, skal du tænker over hvorfor. Fjerde bølges kampråb er til tider skingert, men i denne bog om krop, skam og sex synger de tre kvinder rent."
Berlingske Tidende
På lager
304 sider
Udg. dato:
03. nov. 2017

ISBN:
9788711693018
Højde/Bredde/Dybde: 195mm./140mm./25mm.
149 , 98 kr.
119 , 98 kr.
Spar 40% før 249.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 40% før 199.96 kr.
Prisen er ekskl. moms
"GirlSquad er kontroversielle, vovede og velargumenterende. Hvis deres nøgenhed provokerer dig, skal du tænker over hvorfor. Fjerde bølges kampråb er til tider skingert, men i denne bog om krop, skam og sex synger de tre kvinder rent."
Berlingske Tidende
Feltgruppe
"...måske kan jeg blive en bedre elsker, hvis jeg lige lægger mig i selen og bliver mere orgasmesøgende. Det er der jo et helt kapitel om."
Vice
Feltgruppe
    "Det er optur, at der er nogen, der sætter sig for at gøre op med luder-udskamningen af kvinder, der ikke følger samfundets gængse nomer. Det er umuligt at være uenig i de 6 udsagn, der udgør punkterne i manifestet, som bliver uddybet over bogens 300 letlæselige sider."
    Politiken
    Feltgruppe