IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Min barndom i Grønland

Min barndom i Grønland

Tolv kapitler om at være barn i Grønland, skrevet af Naja Marie Aidt, Julie Berthelsen, Jessie Kleemann, Anne Knudsen, Henrik Littauer, Rasmus Lyberth, Mai Misfeldt, Iben Mondrup, Emile Hertling Péronard, Minik Rosing, Kaare Sørensen og Elisabeth Toubro.

En række mennesker, der alle har tilbragt hele eller dele af deres barndom på Grønland, beskriver nogle af deres tidligste erindringer fra det store land. Bogen er en slags mosaik, hvor hver del kan stå alene, men tilsammen danner delene et billede af Grønland set med barneøjne.

"Denne bog belyser forholdet mellem Danmark og Grønland på en ny måde. Nedefra, så at sige. Det er sært berigende at se Grønland fra den synsvinkel, som faktisk giver os et mere helt portræt end nok så mange analyser foretaget i fugleperspektiv. Gennem børn og voksne, som er rejst frem og tilbage mellem Grønland og Danmark, er vi blevet en del af hinandens virkelighed. Det er det, man kan læse om i denne fine erindringsbog."

Fra bogens forord af Kirsten Hastrup

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
184 sider
Udg. dato:
01. sep. 2016

ISBN:
9788711554265
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  "Der er mange måder at skildre Menneskenes Land på, og dette er en fornem en af slagsen: Et dusin erindringsfragmenter fra barndommens Grønland leverer et tankevækkende indblik i det storartede land og dets indfødte".
  Jyllands-Posten
  Feltgruppe
   "Både skønt og på én gang klart og bevægende billede af den heimat, vi alle kommer fra og altid søger".
   Weekendavisen
   Feltgruppe
    "Vidt forskellige personligheder, forskellige baggrunde, forskellige indfaldsvinkler.Men deres beretninger giver dejlige, personligt prægede billeder af såvel Grønland som af det dansk-grønlandske forhold"
    Vejle amts folkeblad
    Feltgruppe