IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
nyhedsbrev_LR

Ja tak, jeg vil gerne modtage Lindhardt og Ringhofs nyhedsbrev med inspiration til min næste læseoplevelse, invitationer til arrangementer, tilbud og konkurrencer. 
 
Jeg giver hermed mit samtykke til, at Lindhardt og Ringhof må sende mig nyhedsbreve med markedsføring fra Lindhardt og Ringhof og forlag der hører ind under Lindhardt og Ringhof via e-mails, SMS, app-notifikationer og Facebook.

 
Lindhardt og Ringhofs henvendelser vil typisk indeholde nyhedsbreve med artikler, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer til arrangementer, spørgeundersøgelser og anden markedsføring fra Lindhardt og Ringhof. 
 
For at give dig den bedste brugeroplevelse og målrettede henvendelser, vil Lindhardt og Ringhof anvende dine personoplysninger til at sende dig nyhedsbreve og markedsføring, som kan have din interesse baseret på din nuværende brug af vores produkter og ydelser. 
 
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage via dette link.
Dine personoplysninger opbevares af Lindhardt og Ringhof, Vognmagergade 11, 1148 København K, CVR-nr. 76351910.
Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores privatlivspolitik.

Læs mere >

< Læs mindre