IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
Om forlaget

 

 

 

 

 


Om forlaget


Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks store internationale forlag med hovedsæde i København og afdelinger i Warszawa, Helsinki og Freiburg. Forlagshuset har 450 ansatte og udgiver bøger på mere end 30 sprog over det meste af verden.

Læs mere >

< Læs mindre


En del af Egmont


Lindhardt og Ringhof er en del af Egmont, Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.500 medarbejdere. Egmont er en fond, som omsætter for 17 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med 100 mio. kr. om året. Egmont ejer også Norges største og førende forlag, Cappelen Damm.   

Forlagshuset består bl.a. af Lindhardt og Ringhof (L&R), Carlsen samt uddannelsesforretningen L&R Uddannelse, der rummer Alinea, Akademisk Forlag, Forstå, Praxis, moxis, GoTutor og Ordblindetræning.

  Derudover består L&R også af det digitale forlag Saga, der siden 2014 har skabt Danmarks suverænt største katalog af e- og lydbøger, og som i dag er et betydeligt global digitalt forlag, der udgiver og genudgiver værker på en stadigt voksende række sprog og markeder.

Læs mere >

< Læs mindre


En stærk skønlitterær profil


Forlaget Lindhardt og Ringhof udgiver årligt mere end 200 nyheder. Kvalitetsbøger der underholder, oplyser og inspirerer, bøger om store personligheder, om vores fælles historie, mad og vin, romaner, krimier og kærlighedshistorier, klassikere, nobelprisvindere, debutanter og internationale bestsellerforfattere.  

Lindhardt og Ringhof har en stærk skønlitterær profil med danske forfattere som Maren Uthaug, Thomas Korsgaard, Knud Romer, Merete Pryds Helle, Leif Davidsen, Mich Vraa og Anne-Cathrine Riebnitzsky samt stærke krimibestsellere fra bl.a. Steffen Jacobsen, Anna Grue, Niels Krause-Kjær og Lone Theils.

Læs mere >

< Læs mindre


Den bedste internationale litteratur


Samtidig er det vores ambition at præsentere det bedste af den internationale litteratur for danske læsere. Forlaget har siden etableringen i 1971 haft et stærkt program for udenlandsk skønlitteratur med store etablerede forfatterskaber som Karl Ove Knausgård, Alex Schulman, Margaret Atwood, Daniel Kehlmann, Donna Tart, Siri Hustvedt, Bret Easton Ellis og Paul Auster, klassikere som Austen, Steinbeck og Hemingway, og internationale bestsellere som Colleen Hoover.

Læs mere >

< Læs mindre


Biografier, historie og kogebøger


Lindhardt og Ringhof har et markant udgivelsesprogram inden for historie og biografier. Vi udgiver Michelle og Barack Obama, Antony Beevor, Yuval Harrari og Daniel Kahneman. Forlaget er Danmarks førende udgiver af kvalitetskogebøger med både danske og internationale stjernekokke som Yotam Ottolenghi, Louisa Lorang, Meyers, og Jamie Oliver.

Læs mere >

< Læs mindre


BOG.dk


Vi står bag BOG.DK, et af Danmarks største litteratursites, med tusindvis af artikler om litterære tendenser, introduktion til nye forfattere, interviews, smagsprøver og nyt fra bogbranchen.

Mød os på de sociale medier - og tilmeld dig vores nyhedsbrev med nyt om bøger, forfatterinterviews og eksklusive tilbud.

Læs mere >

< Læs mindre

Mød os online

Lindhardt og Ringhof på Facebook

Lindhardt og Ringhof på Instagram

Lindhardt og Ringhof på LinkedIn

     
     

Læs mere >

< Læs mindre

Få nyheder direkte i din indbakke ...

Tilmeld dig Lindhardt og Ringhofs nyhedsbrev og få besked om de nyeste bøger og aktiviteter fra forlaget!

TILMELD DIG HER

Læs mere >

< Læs mindre