IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
55 , 96 kr.
69 , 95 kr.
Oryx og Crake

Oryx og Crake

Snemand bor alene i et træ og kæmper for at overleve den dræbervirus, som har efterladt jorden fuld af vraggods, affald og lumske rovdyr. Hans eneste selskab er crakerne, gensplejsede, menneskelignende væsner, som han har reddet fra katastrofen.
Men der var engang, da Snemand ikke var Snemand. I stedet hed han Jimmy. En lidt forsømt og ensom dreng, der boede med sine forældre i et beskyttet og gennemkontrolleret samfund, hvor faderen var genforsker. Senere - lige inden moderen forlod dem - blev Jimmy venner med den karismatiske Crake - drengen med de grønne øjne og det foruroligende blik. Venskabet mellem de to drenge holdt i mange år. Også da de som voksne begge forelskede sig i Oryx, spinkle asiatiske Oryx. Men da Jimmy opdagede indholdet af det forskningsprojekt, som Crake havde udviklet, blev deres venskab sat på den endelige prøve.
I sin ensomhed prøver Snemand nu at finde forklaringen på det, som er sket - og ikke mindst forsøger han at udtænke, hvordan han kan undgå den totale udslettelse.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
424 sider
Udg. dato:
16. mar. 2011

ISBN:
9788711418673
69 , 95 kr.
55 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms