IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Over mit lig

Over mit lig

En række gamle mordsager dukker op, og kun en mand kan stoppe dem...

 

Fjerde bog i serien om William Warwick, sympatisk og dynamisk politikommissær hos Metropolitan Politi i London. Her har man dannet en enhed for uopklarede mord – et cold case-team – med det formål at pågribe de kriminelle, der undslipper almindelig efterforskning.

 

I Genève er rigmanden og kunstsamleren Miles Faulkner erklæret død to måneder tidligere. Så hvorfor bliver hans skruppelløse advokat ved med at arbejde for ham? Og hvem er den mystiske mand, hans enke planlægger at gifte sig med? Det stenrig familiedynasti Alden nyder det overdådige og glamourøse liv ombord på en trans-atlantisk luksusliner. Alt er tilsyneladende lykkeligt, men under overfladen udkæmpes en indædt kamp om magt og position, en kamp, der tager en morderisk drejning undervejs.

 

Fællesnævneren for alle efterforskninger er politiinspektør William Warwick fra Metropolitan Politi. Hans talent for at gennemskue komplicerede sager, hans skarpe intellekt og hans store mod vil snart male de kriminelle op i et hjørne – spørgsmålet er bare, om Warwick kan fange morderne, før det er for sent?

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
336 sider
Udg. dato:
01. sep. 2022

ISBN:
9788727006345
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./26mm. Oversætter: Alis Friis Caspersen Original title: Over My Dead Body
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms