IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Peters kærlighed

Peters kærlighed

Romanen PETERS KÆRLIGHED fortæller Peter von Scholtens utrolige historie.

Den 14. juli 1827 tiltrådte Peter von Scholten embedet som generalguvernør på Sankt Croix i Dansk Vestindien.

Præcis enogtyve år senere, den 14. juli 1848, forlod han øen i ly af mørket for at sejle til Danmark for sidste gang. Elleve dage forinden havde han – omgivet af mange tusind bevæbnede oprørere og imod den danske konges og regerings ønske – endelig sagt de ord der gjorde en ende på slaveriet i Dansk Vestindien: Now you are free!

Peter von Scholten havde i tyve år delt bord og seng med sin store kærlighed, den farvede Anna Heegaard. Efter den 14. juli så han hende aldrig igen.

PETERS KÆRLIGHED bygger videre på handlingen i Mich Vraas prisnominerede og anmelderroste roman HAABET fra 2016.

Læs mere >

< Læs mindre

"... flot fortalt, suverænt komponeret og eminent medrivende. Man rutsjer, nej, man suges igennem den."
Politiken
På lager
512 sider
Udg. dato:
18. aug. 2017

ISBN:
9788711690079
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./41mm.
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Detaljer fra bogen

"Jeg elskede "Haabet" (...) og "Peters kærlighed" er endnu bedre og kan læses selvstændigt (...) her er en roman, som tør, vil og kan - og som er umulig at lægge fra sig."
Femina
Feltgruppe
"...mesterligt. Man kan kun være imponeret over Vraas evne til at leve sig ind i de forskellige personers tidsbundne måde at tænke på, og hans brug af dagbøger, breve og dokumenter er elegant og får på en livlig og psykologisk troværdig måde forløbet til at fremstå klart."
Dagbladenes Bureau
Feltgruppe
"Mich Vraas anden Vestindien-roman vækker den gådefulde Peter von Scholten til live igen. Det er medrivende læsning.(...) Uden sammenligning med Thorkild Hansen har vi fået en ny generations vestindisk krønikeskriver. Har han så fået skrevet den litterære markør for 100-året for salget af vore gamle tropekolonier? Det er ikke usandsynligt; afgørelsen må afvente det sidste bind i trilogien, men kølen er strakt."
Jyllands-Posten
Feltgruppe