IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Pigerne

Pigerne

Den unge kvinde Evie drages af vildskaben og sammenholdet blandt en gruppe unge kvinder, der holder til på en ranch i de californiske bjerge. Gruppen ledes af den karismatiske Russell, som kan få pigerne til at gøre alt. Først da det er for sent, indser Evie, at det der foregår, vil få katastrofale konsekvenser.

"Emma Clines debutroman summer af frisk, overraskende, lysende prosa. Pigerne bebuder ankomsten af en spændende ny stemme i amerikansk fiktion." – Jennifer Egan

"Emma Cline har et suverænt blik for pigeliv, og hun ser lige ind til kernen af deres sjæl... Denne roman vil rammer dig både i hjernen og i hjertet."– Lena Dunham

"Pigerne er en genial og betagende roman – imponerende arbejde for en så ung forfatter." – Richard Ford

Læs mere >

< Læs mindre

"Debutroman om venindeskab og forelskelse er plotmæssigt stærk"
Politiken
På lager
288 sider
Udg. dato:
01. sep. 2016

ISBN:
9788711465523
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./19.5mm.
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"... en virkelig god, velskrevet, eftertænksom, poetisk og tragisk fortælling (...) Det er både poetisk og hjerteskærende."
Fyens Stiftstidende
Feltgruppe
"Debutanten Emma Cline imponerer med sin roman (...) " Pigerne" er ikke bare et fængslende litterært værk med en spænding ud over det sædvanlige, det rummer også en sjælden fornemmelse for teenagepigeliv, som ofte virker krukket og forstilt på skrift. Det gør den ingenlunde hos Cline, hvis litterære begavelse er uomtvistelig. (...) en enormt god roman."
Jyllands-Posten
Feltgruppe
"Debutroman om venindeskab og forelskelse er plotmæssigt stærk"
Politiken
Feltgruppe