IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Renegades - Drømme, myter, musik

Renegades - Drømme, myter, musik

Den danske udgave af bogen bag Barack Obama og Bruce Springsteens populære podcast med mere end 350 fotos og masser af eksklusivt bonusmateriale, der aldrig før har været offentliggjort.

I et pladestudie fyldt med guitarer har to mangeårige venner en åbenhjertig samtale om liv, musik, race, maskulinitet og en stor fælles kærlighed til fædrelandet USA med alle dets udfordringer og modsætninger. Renegades er en ærlig, afslørende og underholdende samtale mellem præsident Barack Obama og den legendariske musiker Bruce Springsteen, som udforsker temaer fra deres private forhistorier og karriere-definerende øjeblikke til USA’s polariserede politiske liv og den voksende afstand mellem den amerikanske drøm og virkeligheden. Det er et smukt illustreret portræt af to rebeller med forskellige baggrunde, som leder efter en måde, hvorpå de kan knytte deres egen ukonventionelle søgen efter mening, identitet og fællesskab sammen med amerikansk historie.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Det er edderbroderemig en flot og vellykket bog"
  Weekendavisen
  På lager
  320 sider
  Udg. dato:
  29. nov. 2021

  ISBN:
  9788727006369
  Højde/Bredde/Dybde: 275mm./230mm./29.5mm. Oversætter: Christian Mohr Boisen
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  "Fremragende og opløftende samtalebog (med meget, meget mere). Læs bogen før din nabo. Du risikerer at komme i godt humør ..."
  Jyllands-Posten
  Feltgruppe
   "Det er edderbroderemig en flot og vellykket bog"
   Weekendavisen
   Feltgruppe