IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Savas vidner

Savas vidner

En kvinde styrter i døden fra et kirketårn, en ung pige findes hængt i et lagen, og en gruppe unge begår kollektivt selvmord på en afsidesliggende parkeringsplads i Nordsjælland. Er det tilfældige, ulykkelige hændelser, eller er de p-a- en eller anden måde forbundet?

Dannie Lind er lidt af en neurotiker og en enspænder, og hun er i krise. Hun er netop blevet suspenderet fra sit job som præst, hendes kæreste er gået fra hende, og et af de få lyspunkter er den spredte kontakt til ekskærestens syvårige søn Louis. Da hendes søster Sophie kontakter hende fra St. Andrews i Skotland og beder hende komme hurtigst muligt, er det derfor en kærkommen lejlighed til at rejse væk. Men da Dannie ankommer, er Sophie forsvundet.

Sophie efterlader sig store mængder af forskningsmateriale om emner som hekseprocesser i middelalderen, besatte børn og uddrivelse af dæmoner. Det tvinger Dannie til at se indad, men også tilbage mod en opvækst, hun af flere årsager helst vil glemme. Langsomt nærmer hun sig opklaringen af en morbid hemmelighed, der har været skjult i århundreder. Og den indsigt, hun opnår, er langt mørkere, end hun nogensinde har kunnet forestille sig.

Savas vidner er en sindsoprivende psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner, om selvmordets mysterium og middelalderens hekseprocesser – med det desillusionerede moderne menneskes problemer i centrum.

Læs mere >

< Læs mindre

"Dansk thriller med internationalt format"
Ekstra Bladet
På lager
448 sider
Udg. dato:
09. maj 2018

ISBN:
9788711698006
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./38.5mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Savas vidner udmærker sig især ved forfatterens sans for det sproglige, det menneskelige og det dæmoniske."
Børsen
Feltgruppe
"Dansk thriller med internationalt format"
Ekstra Bladet
Feltgruppe
"[Sara Bouchet] har formået at fortælle rædselshistorien - rædselshistorierne - i en sproglig form, der løfter romanen langt op over det ”splatterstadie”, fortællingerne ellers kunne bidrage til. Det er en direkte uhyggelig historie. Fordi den er skrevet godt."
Jysk Fynske Medier
Feltgruppe