IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Læs mere om forlaget

https://www.lindhardtogringhof.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Søsyg i München

Søsyg i München

Søsyg i München er historien om en ung mand, der rejser fra sin fødeø Island for at slå sig ned i München for at studere malerkunst på Kunstakademiet. Han ved intet om byen, dens indbyggere, deres skikke og kultur. Han er syg af generthed, og følelsen af at være fremmed er ved at gøre det af med ham. Men langsomt får han arbejdet sig ind på et nyt liv i en ny by, og til hans store overraskelse viser det sig, at han har et meget mærkeligt talent. Hallgrímur Helgasons romanhelt er ligesom sin forfatter: skæv, fuld af humor og vidunderligt adfærdsvanskelig.

Læs mere >

< Læs mindre

"Mesterlig erindringsroman ... [det er ] værd at huske på sin egen ungdom, tilstanden af at »måtte alt, men kunne intet« og måske i bedste fald være lovende, dvs. et »fremtidens spøgelse«.
Politiken
På lager
360 sider
Udg. dato:
11. sep. 2017

ISBN:
9788711553695
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./26mm.
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Islandske Hallgrimur Helgason skriver forrygende derudaf"
Kristeligt Dagblad
Feltgruppe
"... en stor læseoplevelse"
Jyllands-Posten
Feltgruppe
"Mesterlig erindringsroman ... [det er ] værd at huske på sin egen ungdom, tilstanden af at »måtte alt, men kunne intet« og måske i bedste fald være lovende, dvs. et »fremtidens spøgelse«. Helgasons ualmindelig vitaminrige og opfindsomme festprosa (og Lembeks oversættelse!) skildrer det bedre end de fleste, fuld af nyskabte adjektiver"
Politiken
Feltgruppe