IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lindhardtogringhof.dk
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Sort hund

Sort hund

Kontanthjælpsmodtageren Bernhard stjæler en hund, fordi han føler sig ensom. Hunden tilhører den velhavende Albert, der bliver forladt af sin kone som følge af hundens forsvinden. Således udløser tyveriet en skæbnesvanger dominoeffekt, der kommer til at berøre både mennesker og hund. Dyrets rutiner trækker Bernhard i nye retninger, og snart møder han sin drømmekvinde. Samtidig tager Alberts liv en voldsom drejning, og efterhånden bliver han frarøvet hele sin tilværelse.

Er det skæbnens ironi eller tilfældets magt? Hvilken indflydelse har samfundets skjulte kræfter? Og hvilken rolle spiller Bernhards mystiske nabo og hans besynderlige hjerneforskningsprojekt?

SORT HUND er en dystopisk fortælling om samfundets og skæbnens magt – eller tilfældighedernes spil – i det moderne menneskes stædige jagt efter lykke.

Læs mere >

< Læs mindre

”Forfatteren bruger sprog og humor virtuost” 12345 22
Ikke på lager
328 sider
Udg. dato:
24. apr. 2012

ISBN:
9788711392317
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./29mm.
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
”En overdådigt vittig og velskrivende Torben Munksgaard tager lykketemperaturen på morgendagens velfærdssamfund i det, der bør blive en af årets store danske romansucceser”
Berlingske Tidende
Feltgruppe
"Sort hund er en rundtosset og fornøjelig roman om skæbne, tilfælde og identitet, skrevet af en forfatter med en usandsynlig veludstyret næse for komiske sammenhænge og absurde mønstre. Man bliver i den grad underholdt."
Jyllands-Posten
Feltgruppe
”Forfatteren bruger sprog og humor virtuost” 12345 22
Feltgruppe